ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΠΡΩΤΙΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥΣ


Το e-shop.gr είναι το πρώτο και μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα, με 12 χρόνια εμπειρίας στο ελληνικό e-commerce, πάνω από 15 προϊόντικές κατηγορίες και χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες. Υπολογίζεται ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων που έχουν αγοράσει on line, έχουν ψωνίσει τουλάχιστον μία φορά από το e-shop.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

E-shop - Κεντρική σελίδα Πατήστε εδώ

Eshop Εργαλεία Πατήστε εδώ

E-shop - Crazy Sundays Πατήστε εδώ

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ - ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΤ

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Κόκκινη μαρινάδα για κρεας

Κόκκινη μαρινάδα

Υλικά:
1 μπουκάλι κόκκινο κρασί

1 κρεμμύδι σε ροδελες

1 ποτήρι κονιάκ

1 καρότο σε ροδέλες

λίγο μαϊντανό

μαυρο πιπερι

1 κουταλιά πάπρικα

1/2 κουταλιά κόκκινο καυτερό πιπέρι

λίγο ξύλο κανέλας


Εκτέλεση:
Tοποθετήστε το κρέας με όλα τα υλικά γιά 4-24 ώρες στο ψυγείο.Και το κρεας ειναι ετοιμο για μαγειρεμα

ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ

ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ 

 1 φλυτζ τσαγιού λάδι
2 κρόκοι αυγού
1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα σκόνη
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
χυμός λεμονιού
αλάτι


-Βάζετε σε ένα μπωλ τη μουστάρδα, το αλάτι και τους κρόκους.

-Ανακατεύετε με σύρμα, προσθέτοντας μερικές σταγόνες ξύδι, ώστε το μείγμα να γίνει σαν αλοιφή.

-Ανακατεύοντας συνέχεια ρίχνετε λάδι πολύ σιγά μέχρι να τελειώσει.

-Ενδιάμεσα ρίχνετε σταγόνες ξύδι.

-Προσθέτετε το χυμό του λεμονιού και η μαγιονέζα είναι έτοιμη.

 

ΣΑΛΤΣΑ ΜΠΕΣΑΜΕΛ

½ φλυτζ. τσαγιού βούτυρο
1 φλυτζ. τσαγιού αλεύρι
3 φλυτζ. τσαγιού γάλα
1 κρόκο αυγού
μοσχοκάρυδο


-Βάζετε την κατσαρόλα με το βούτυρο στη φωτιά


-Βάζετε σε μία άλλη κατσαρόλα το γάλα να ζεσταθεί


-Μόλις λιώσει το βούτυρο, ρίχνετε το αλεύρι, ανακατεύοντας γρήγορα με σύρμα μέχρι να απορροφηθεί το βούτυρο και να καβουρδιστεί


-Κατόπιν ρίχνετε το μείγμα αλεύρι βούτυρο στο γάλα και ανακατεύετε με το σύρμα ώσπου να πήξει


-Την αφήνετε να πάρει μία βράση, και προσθέτετε το ανάλογο αλάτι


-Αποσύρετε από τη φωτιά


-Ρίχνετε τον κρόκο του αυγού και ανακατεύετε γρήγορα


-Προσθέστε μοσχοκάρυδο