ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΠΡΩΤΙΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥΣ


Το e-shop.gr είναι το πρώτο και μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα, με 12 χρόνια εμπειρίας στο ελληνικό e-commerce, πάνω από 15 προϊόντικές κατηγορίες και χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες. Υπολογίζεται ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων που έχουν αγοράσει on line, έχουν ψωνίσει τουλάχιστον μία φορά από το e-shop.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

E-shop - Κεντρική σελίδα Πατήστε εδώ

Eshop Εργαλεία Πατήστε εδώ

E-shop - Crazy Sundays Πατήστε εδώ

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ - ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΤ

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Lavasoft Ad-Aware Internet Security Pro v9.6.0 Multilingual *New Key*



___________________________________



Lavasoft Ad-Aware Internet Security Pro v9.6.0 Multilingual *New Key* | 10.74 MB

Lavasoft Ad-Aware Internet Security Pro - προστασία του απορρήτου σας με τις πιο αξιόπιστες Anti-Malware στον κόσμο. Ad-Aware Ασφάλεια στο Διαδίκτυο σας δίνει τη δύναμη για την καταπολέμηση της ακόμη και τις πιο σύνθετες μορφές κακόβουλου λογισμικού, προστατεύοντάς σας από ιούς, spyware, trojans, rootkits, keyloggers, stealers τον κωδικό πρόσβασης και πολλά άλλα. ; Είτε μέσω standalone anti-malware εργαλεία ή all-in-one λύση ασφάλειας, Ad-Aware μας προηγμένη σε πραγματικό χρόνο τεχνολογία ανίχνευσης και ελάχιστη πίεση στους πόρους του συστήματος σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο το πώς, όταν και όπου θέλετε - χωρίς να ανησυχείτε. Έχουμε πάρει τα εκατομμύρια ασφάλεια των προϊόντων των ανθρώπων που γνωρίζουν και εμπιστεύονται το ένα βήμα παραπέρα για να δώσει σε όλους τους χρήστες τη δυνατότητα να προστατεύσουν τον εαυτό τους σε απευθείας σύνδεση. Με το συνδυασμό πρωτοπόρος Lavasoft του anti-spyware τεχνολογία με την παραδοσιακή προστασία κατά των ιών, Ad-Aware Δωρεάν διαθέτει πλέον πλήρη προστασία από κακόβουλο λογισμικό, που δεν θα επιβραδύνει τον υπολογιστή σας! Ad-Aware Pro σας δίνει τη δύναμη να προστατεύσει απευθείας σύνδεση ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας - έτσι ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Internet πώς, πότε, και όπου θέλετε. • κατάστημα, τράπεζα, και να κάνει ταξιδιωτικές ρυθμίσεις σε απευθείας σύνδεση. Ad-Aware ενεργά σας θωρακίζει από τις πιο πρόσφατες απειλές στον κυβερνοχώρο, συμπεριλαμβανομένων ιών, spyware, stealers κωδικό πρόσβασης, keyloggers, trojans, dialers, και άλλους πιθανούς κλέφτες ταυτότητας. • Μείνετε ασφαλείς στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.
Ad-Aware κρατά τους κωδικούς πρόσβασης και τα προσωπικά σας στοιχεία ασφαλή για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να συναναστρέφονται ελεύθερα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για επικίνδυνη εισβολές και τα αδιάκριτα βλέμματα. • Λήψη φωτογραφιών, μουσικής και άλλων αρχείων με αυτοπεποίθηση. Κατεβάστε Φρουρά και Ad-Aware είναι η συμπεριφορά που βασίζεται ανίχνευση βρίσκει ύποπτα αρχεία και τις απειλές πριν από την ένταξή τους στον υπολογιστή σας και να επιτεθεί προσωπικά σας στοιχεία. • Έλεγχος της ιδιωτικής ζωής σας. Διαγραφή ίχνη που άφησαν πίσω, ενώ η πλοήγηση στο Web, σε browsers όπως ο Internet Explorer, Opera και Firefox, με ένα απλό κλικ. • Να διασφαλιστεί η ασφάλεια των εγγράφων σας. Ad-Aware ενεργά ασπίδες εσάς και την επιχείρησή σας από παραπλανητικές εφαρμογές και τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο. • Βελτίωση των επιδόσεων του υπολογιστή.
Τη διατήρηση των πόρων και μείωση του χρόνου βλάβης με τη χρήση αυτοματοποιημένων σαρώσεις να εντοπιστούν και να εξαλειφθούν κακόβουλες εφαρμογές που τρώνε μνήμη. • Εξασφαλίστε σιγουριά. Ad-Aware καθαρίζει και επαναφέρει το σύστημά σας μετά από μια επίθεση για να κρατήσει τον υπολογιστή σας να λειτουργεί ως νέα. Ολοκληρωμένη Προστασία για προχωρημένους χρήστες: • Πλήρης προστασία από κακόβουλο λογισμικό, συμπεριλαμβανομένων Anti-Virus και Anti-Spyware • Ad-Watch Live! Εξειδικευμένη Προστασία σε πραγματικό χρόνο • Γονότυπος Τεχνολογία Ανίχνευσης • συμπεριφορά που βασίζεται Ανίχνευση Heuristics • επίπεδο εμπειρογνωμόνων Rootkit Σύστημα αφαίρεσης • Το Malware Neutralizer εργαλείο κατάργησης • Μην ενοχλείτε Λειτουργία • Λήψη Φρουράς για τον Internet Explorer • Εργαλειοθήκη. Συμπεριλαμβανομένων Παρακολουθήστε διαδικασία, AutoStart Διευθυντής, φιλοξενεί τον Επεξεργαστή Αρχείο και ThreatWork • Δίκτυο δίσκο σάρωσης • Αυτόματες ενημερώσεις παλμού & Δωρεάν τεχνική υποστήριξη Βασικά χαρακτηριστικά του «Ad-Aware Internet Security Pro": Πλήρης προστασία από κακόβουλο λογισμικό: · Μια δύναμη-συσκευάζονται συνδυασμό των πρωτοπόρων μας anti-spyware τεχνολογία μαζί με τις παραδοσιακές anti-virus να παράσχει πλήρη προστασία από malware, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από ιούς, spyware, malware αναμειγνύονται, trojans, rootkits, αεροπειρατές, keyloggers, και πολλά άλλα. Ad-Watch Live!
Εμπειρογνώμονας: · Ad-Watch Live! Expert σας δίνει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας, αποκλείοντας συνδέσεις με μαύρη λίστα διευθύνσεων IP. Προσθέτει, επίσης, την προστασία της διαδικασίας συμπεριλαμβανομένης της συμπεριφοράς με βάση τη σάρωση heuristics, μητρώο προστασίας, καθώς και προστασία σε πραγματικό χρόνο του δικτύου. συμπεριφορά που βασίζεται Ανίχνευση Heuristics: · Extra Sensory Προστασίας σας επιτρέπει να προχωρήσουμε ένα βήμα πέρα από την ανίχνευση γνωστών απειλών - την ανίχνευση heuristics βρίσκει και μπλοκάρει τις άγνωστες και τις αναδυόμενες απειλές και τις στάσεις παραπλανητικές κλέφτες κακόβουλο λογισμικό και στον κυβερνοχώρο, πριν επιτεθεί προσωπικά σας στοιχεία. Rootkit Σύστημα Αφαίρεση: . · επίπεδο εμπειρογνωμόνων τεχνολογία rootkit για να αποκαλύψει και να αφαιρέσετε ακόμα και τα πιο σύνθετα εργαλεία παρακολούθησης, μηχανισμοί stealth και κρυφό κώδικα Ο Neutralizer: · Advanced εργαλείο αφαίρεσης . καταπολεμά κακόβουλο λογισμικό που επιχειρεί να αποκαταστήσει ακόμη και μετά την επανεκκίνηση του συστήματός σας Εντοπισμός, αφαιρέστε και Επισκευή: · Ad-Aware καθαρίζει έξυπνα το σύστημά σας με την αφαίρεση κάθε ίχνους της λοίμωξης. Μην ενοχλείτε Λειτουργία: · Μείνετε προστατεύονται όταν παρακολουθείτε βίντεο, παίζοντας παιχνίδια, ή την πραγματοποίηση παρουσιάσεων σε λειτουργία πλήρους οθόνης - χωρίς ενοχλητικές διακοπές ή πίεση στους πόρους του συστήματος που άλλα λογισμικά προγράμματα αιτία της ασφάλειας. Η Εργαλειοθήκη: . · Lavasoft έχει αναπτύξει μια σειρά από χρήσιμα stand-alone εφαρμογές για να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε την απόδοση του υπολογιστή σας σάρωση δίσκου δικτύου: · Σάρωση δικτύου δίσκους, έτσι ώστε να μπορεί να ανιχνεύσει malware σε οποιοδήποτε κοινόχρηστο δίσκους στο δίκτυό σας, όχι μόνο στον σκληρό σας δίσκο. Εξωτερικές Scanning Drive: · Σάρωση εξωτερική συσκευή αποθήκευσης σας, το iPod, USB, ή οποιαδήποτε άλλη μονάδα δίσκου που θα συνδέσετε στον υπολογιστή σας για ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας. Scanning Pin-Point: . · Γρήγορη προσδιοριστεί εάν ένα ύποπτο αρχείο είναι ασφαλές ή κακόβουλο - Κάντε δεξί κλικ σε οποιοδήποτε αρχείο ή φάκελο για να εκτελέσετε μια άμεση σάρωση, ή να το στείλετε στην Συμμαχία ThreatWork για ανάλυση TrackSweep: · Έλεγχος της ιδιωτικής ζωής σας με την εξάλειψη ίχνη που άφησαν πίσω, ενώ η πλοήγηση στο διαδίκτυο σε πολλαπλά προγράμματα περιήγησης, συμπεριλαμβανομένου του Internet Explorer, Firefox, Opera και, με ένα απλό κλικ. Πλήρης ενσωμάτωση με το Windows Security Center: . · Πάρτε Ad-Aware προστασία και ειδοποιήσεις κατάστασης μέσω του Κέντρο Ασφαλείας των Windows






TREND MICRO TITANIUM INTERNET SECURITY 2012


Trend Micro™ Titanium™ Internet Security provides advanced protection for your family so you can connect with confidence. Titanium uses cloud technology to proactively stop viruses and spyware before they reach your computer, so it won’t slow you down. It’s the same technology we use to protect some of the world’s biggest businesses, now available to you.











PC Tools Performance Toolkit 2.0.0.237 2012



___________________________________



PC Tools Performance Toolkit 2.0.0.237

PC Tools Performance Toolkit offers easy-to-use tools for speeding up your PC, optimizing performance, and protecting your privacy. It improves your Windows® experience regardless of your level of expertise by using advanced technology to boost speed, improve stability, monitor your system, and tune up services. Additionally, it accelerates start times, recovers lost data, and repairs hard drives to keep your computer running like new.






AVG Anti-Virus Pro (2011) + AVG Internet Security (2011) v10.0.1388 Build 3717 Final




την απαραίτητη προστασία που δεν θα πάρει το δρόμο σας! Εάν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας κάθε μέρα, θα πρέπει να έχετε την προστασία που είναι πάντα εκεί, κρατώντας συνεχώς την ασφάλειά σας. Με το AVG Anti-Virus, μπορείτε να πάρετε χωρίς προβλήματα προστασία από πιο εξελιγμένες απειλές του σήμερα, online και offline. AVG Anti-Virus περιλαμβάνει μοναδικά LinkScanner ® μας για να σας αποτρέψει από την τυχαία επίσκεψη επιβλαβείς ιστοσελίδες. Είναι πιο γρήγορα, πιο έξυπνη ασφάλεια που δεν θα σας επιβραδύνει. AVG Antivirus είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα που έχουμε βρει μέχρι σήμερα. Περιλαμβάνει πολλές νέες επιλογές για να κάνουν ένα από τα πιο αποτελεσματικά προγράμματα ανίχνευσης ιών στην αγορά. Είναι εξακολουθεί να μαστίζεται από φρικτό επιβράδυνση κατά καιρούς. Ακόμα και τα πράγματα τόσο απλά όπως ακριβώς πληκτρολόγηση ενός ΔΥ μπορεί να διακοπεί για αρκετά δευτερόλεπτα για κάποιο λόγο. Εάν μπορείτε να πάρετε περάσει την περιστασιακή επιβράδυνση του υπολογιστή σας, η σάρωση λειτουργικότητα του AVG Antivirus είναι η κορυφή της γραμμής. Με την επανεγγραφή του κινητήρα σάρωσης, AVG περιλαμβάνει υποστηρίζει πολλαπλούς επεξεργαστές. • Απολαύστε σταθερά υψηλή ταχύτητα σάρωσης απόδοση με νέα βελτιωμένη ανίχνευσης ιών μας • Surf, και αναζήτηση με αυτοπεποίθηση, με LinkScanner ® έλεγχο ιστοσελίδες κατά τη μοναδική φορά που έχει σημασία - δεξιά πριν κάνετε κλικ στο κουμπί που συνδέουν Surfing και την αναζήτηση στο web, κοινωνική δικτύωση • LinkScanner ® Active Surf-Shield Εξασφαλίζει κάθε ιστοσελίδα που επισκέπτεστε είναι ασφαλής - ακόμη και πριν πάτε εκεί • LinkScanner ® Search-Shield Ισχύει αξιολογήσεις ασφαλείας για να σας Google, το Bing / MSN και το Yahoo αποτελέσματα αναζήτησης • ΝΕΟ Superior Προστασία Phishing ελέγχους για να βεβαιωθεί ιστοσελίδες πραγματικά είναι αυτό που φαίνεται να είναι ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, chat, και τη λήψη • Web Shield σας επιτρέπει να κατεβάσετε και την ανταλλαγή αρχείων χωρίς να ρισκάρετε λοιμώξεις από τον ιό • E-mail Scanner σας κρατά ασφαλείς από επικίνδυνα συνημμένα και συνδέσεις στο e-mail σας αν είστε online ή offline • Anti-Virus Κάνει ότι δεν μπορείτε να πάρετε ή να εξαπλωθεί ο ιός, σκουλήκι, ή δούρειος ίππος • Anti-Spyware Αποτρέπει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε πληροφορίες από spyware και adware • Anti-Rootkit εξασφαλίζει ακόμη είναι τα πιο σκληρά και πιο εξελιγμένες απειλές κράτησε μακριά από το PC σας • Παιχνίδι σας κρατά ασφαλείς χωρίς να διακόψουν το παιχνίδι σας-play • Διευθυντής Ενημέρωση Κάνει ότι είστε πάντα προστατεύονται από τις πιο πρόσφατες απειλές - αυτόματα Κατά την εγκατάσταση του AVG Anti- Virus, κάθε ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι πλήρως λειτουργικό - δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Αλλά αν θέλετε να τσιμπιά τις ρυθμίσεις σας ή να μάθετε περισσότερα για το πώς λειτουργεί κάθε συστατικό, τα πάντα είναι προσβάσιμη μέσω του εύκολο στη χρήση interface. λειτουργικά συστήματα: Windows 2000, Windows XP/x64 Edition, Vista/x64 Edition, Windows 7 / x64 Edition






Κώδικας:
http://www.megaupload.com/?d=MRQZ6TBC

ESET NOD32 Antivirus v5.0.94.0 Final (x64/x86)+keys

EXCLUSIVE ANTI-VIRUS APOKLEISTIKA!!!


ESET NOD32 Antivirus v5.0.94.0 Final (x64/x86) | 103 Mb

Το ESET NOD32 Antivirus - αποτελεί μια αξιόπιστη, προηγμένη προστασία ενάντια στις απειλές θέτουν σε κίνδυνο τον υπολογιστή σας.
Οι ιοί, worms, Trojans και άλλα προβλήματα τώρα δεν μπορούν να κάνουν οποιαδήποτε ζημιά σε πληροφορίες πολύτιμες για εσάς. Οι προηγμένες μέθοδοι ανίχνευσης που χρησιμοποιούνται σε αυτό το πρόγραμμα, παρέχει προστασία ακόμη και από μελλοντικές πιθανές απειλές, οι οποίες είναι η νέα worms και ιούς. Βελτίωση της ασφάλειας - είναι η ασφάλεια παρέχεται εκ των προτέρων.
Προστασία από κακόβουλο λογισμικό πρέπει να γίνει σε πραγματικό χρόνο κατά τη στιγμή της επίθεσης. Ανά πάσα στιγμή, ενώ περιμένετε για ενημερώσεις υπογραφή του ιού, το σύστημα μπορεί να ανοίξει ένα "παράθυρο της τρωτότητας» που θα μπορούσε να οδηγήσει σε καταστροφικές συνέπειες. Υψηλές επιδόσεις NOD32 αποτελεσματική ανίχνευση του malware, δεν πρέπει αναγκαστικά να επιβραδύνει τον υπολογιστή σας. NOD32 ως επί το πλείστον γραμμένα σε συμβολική γλώσσα και έχει κερδίσει επανειλημμένα βραβεία για την εξαιρετική επίδοση μεταξύ των anti-virus εφαρμογές. NOD32 κατά μέσο όρο 2-5 φορές πιο γρήγορα από τον ανταγωνισμό (πηγή: το Virus Bulletin). Με την μετάβαση στο NOD32 θα αυξήσει την απόδοση του συστήματός σας.

Τα κύρια πλεονεκτήματα NOD32 Anti-Virus

Προστατεύει από ιούς, spyware, Trojans, stealers κωδικό και άλλο κακόβουλο λογισμικό
• Προληπτική σταματήσει τις τελευταίες απειλές
• Σαρώνει και καθαρίζει την κυκλοφορία του Internet και e- mail, ακόμα και όταν ήταν με κρυπτογράφηση SSL
• Μπλοκάρει κακόβουλο λογισμικό από αφαιρούμενη συσκευή (USB flash drives, κλπ), έτσι μπορείτε να μοιραστείτε αρχεία με σιγουριά
• λειτουργία σε υψηλές ταχύτητες με ελάχιστο φορτίο
• Ενσωματωμένα εξαρτήματα και SysInspector σύστημα απλοποίηση SysRescue διάγνωσης και αποκατάστασης μικρές επιπτώσεις στο σύστημα των πόρων NOD32 για εξοικονόμηση πόρων και την μνήμη του σκληρού δίσκου, αφήνοντας τους για κρίσιμες εφαρμογές.
Το πρόγραμμα εγκατάστασης είναι μόνο 8,6 MB και η εφαρμογή απαιτεί τουλάχιστον 20 MB μνήμης RAM (αυτό μπορεί να ποικίλει με τις αλλαγές στην τεχνολογία ανίχνευσης).
Αναβάθμιση της τεχνολογίας ThreatSense, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων του ευρετική λογική και υπογραφές ιών, έχουν συνήθως έναν όγκο των 20-50 KB. Πηγαίνετε στη βοήθεια NOD32 για να σώσει τους πολύτιμους πόρους του συστήματος. Εύκολο στη λειτουργία ενημερώσεις του προγράμματος και της βάσης δεδομένων του ιού είναι αυτόματα στο παρασκήνιο. Αν NOD32 χρησιμοποιείται για την προσωπική ή το σπίτι του υπολογιστή, μπορείτε απλώς να ενεργοποιήσετε τις Αυτόματες ενημερώσεις και ποτέ δεν θα ξεχάσουμε.
Οι επιχειρήσεις και οργανισμούς με μεγάλο κατανεμημένα δίκτυα μπορούν να χρησιμοποιούν ένα ισχυρό απομακρυσμένο συστατικό διοίκηση (Remote Administrator), που επιτρέπει την ανάπτυξη, εγκατάσταση, παρακολούθηση και τον έλεγχο χιλιάδες σταθμούς εργασίας και servers, NOD32. ESET NOD32 Antivirus προσφέρει μέγιστη προστασία με ελάχιστη κατανάλωση πόρων και την υψηλότερη ταχύτητα . Ως μέρος του NOD32 προσφέρει πολλαπλά επίπεδα προστασίας για τους οργανισμούς, τις θέσεις εργασίας, διακομιστές αρχείων και τα mail gateways. Επιλέξτε την καλύτερη λύση για εσάς.




Spyware Cease 2011 v7.1.2.1





___________________________________



Spyware Cease 2011 v7.1.2.1

Spyware Cease effectively scans, removes and blocks spyware, trojans, keyloggers, adware, malicious tracking cookies, browser hijackers, worms, phishing attacks, rootkits, bots, malicious BHOs, dialers and many more spyware threats. Spyware Cease is the outstanding Windows antispyware program that can be used to effectively protect your PC against various threat attacks, including Spyware, Adware, Keyloggers, Trojans, Worms, Hijackers, Rootkits, Password Stealers, Tracking Threats, Rogue Antispyware and other Malware attacks.