ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΠΡΩΤΙΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥΣ


Το e-shop.gr είναι το πρώτο και μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα, με 12 χρόνια εμπειρίας στο ελληνικό e-commerce, πάνω από 15 προϊόντικές κατηγορίες και χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες. Υπολογίζεται ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων που έχουν αγοράσει on line, έχουν ψωνίσει τουλάχιστον μία φορά από το e-shop.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

E-shop - Κεντρική σελίδα Πατήστε εδώ

Eshop Εργαλεία Πατήστε εδώ

E-shop - Crazy Sundays Πατήστε εδώ

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ - ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΤ

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ESET NOD32 Antivirus v5.0.94.0 Final (x64/x86)+keys

EXCLUSIVE ANTI-VIRUS APOKLEISTIKA!!!


ESET NOD32 Antivirus v5.0.94.0 Final (x64/x86) | 103 Mb

Το ESET NOD32 Antivirus - αποτελεί μια αξιόπιστη, προηγμένη προστασία ενάντια στις απειλές θέτουν σε κίνδυνο τον υπολογιστή σας.
Οι ιοί, worms, Trojans και άλλα προβλήματα τώρα δεν μπορούν να κάνουν οποιαδήποτε ζημιά σε πληροφορίες πολύτιμες για εσάς. Οι προηγμένες μέθοδοι ανίχνευσης που χρησιμοποιούνται σε αυτό το πρόγραμμα, παρέχει προστασία ακόμη και από μελλοντικές πιθανές απειλές, οι οποίες είναι η νέα worms και ιούς. Βελτίωση της ασφάλειας - είναι η ασφάλεια παρέχεται εκ των προτέρων.
Προστασία από κακόβουλο λογισμικό πρέπει να γίνει σε πραγματικό χρόνο κατά τη στιγμή της επίθεσης. Ανά πάσα στιγμή, ενώ περιμένετε για ενημερώσεις υπογραφή του ιού, το σύστημα μπορεί να ανοίξει ένα "παράθυρο της τρωτότητας» που θα μπορούσε να οδηγήσει σε καταστροφικές συνέπειες. Υψηλές επιδόσεις NOD32 αποτελεσματική ανίχνευση του malware, δεν πρέπει αναγκαστικά να επιβραδύνει τον υπολογιστή σας. NOD32 ως επί το πλείστον γραμμένα σε συμβολική γλώσσα και έχει κερδίσει επανειλημμένα βραβεία για την εξαιρετική επίδοση μεταξύ των anti-virus εφαρμογές. NOD32 κατά μέσο όρο 2-5 φορές πιο γρήγορα από τον ανταγωνισμό (πηγή: το Virus Bulletin). Με την μετάβαση στο NOD32 θα αυξήσει την απόδοση του συστήματός σας.

Τα κύρια πλεονεκτήματα NOD32 Anti-Virus

Προστατεύει από ιούς, spyware, Trojans, stealers κωδικό και άλλο κακόβουλο λογισμικό
• Προληπτική σταματήσει τις τελευταίες απειλές
• Σαρώνει και καθαρίζει την κυκλοφορία του Internet και e- mail, ακόμα και όταν ήταν με κρυπτογράφηση SSL
• Μπλοκάρει κακόβουλο λογισμικό από αφαιρούμενη συσκευή (USB flash drives, κλπ), έτσι μπορείτε να μοιραστείτε αρχεία με σιγουριά
• λειτουργία σε υψηλές ταχύτητες με ελάχιστο φορτίο
• Ενσωματωμένα εξαρτήματα και SysInspector σύστημα απλοποίηση SysRescue διάγνωσης και αποκατάστασης μικρές επιπτώσεις στο σύστημα των πόρων NOD32 για εξοικονόμηση πόρων και την μνήμη του σκληρού δίσκου, αφήνοντας τους για κρίσιμες εφαρμογές.
Το πρόγραμμα εγκατάστασης είναι μόνο 8,6 MB και η εφαρμογή απαιτεί τουλάχιστον 20 MB μνήμης RAM (αυτό μπορεί να ποικίλει με τις αλλαγές στην τεχνολογία ανίχνευσης).
Αναβάθμιση της τεχνολογίας ThreatSense, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων του ευρετική λογική και υπογραφές ιών, έχουν συνήθως έναν όγκο των 20-50 KB. Πηγαίνετε στη βοήθεια NOD32 για να σώσει τους πολύτιμους πόρους του συστήματος. Εύκολο στη λειτουργία ενημερώσεις του προγράμματος και της βάσης δεδομένων του ιού είναι αυτόματα στο παρασκήνιο. Αν NOD32 χρησιμοποιείται για την προσωπική ή το σπίτι του υπολογιστή, μπορείτε απλώς να ενεργοποιήσετε τις Αυτόματες ενημερώσεις και ποτέ δεν θα ξεχάσουμε.
Οι επιχειρήσεις και οργανισμούς με μεγάλο κατανεμημένα δίκτυα μπορούν να χρησιμοποιούν ένα ισχυρό απομακρυσμένο συστατικό διοίκηση (Remote Administrator), που επιτρέπει την ανάπτυξη, εγκατάσταση, παρακολούθηση και τον έλεγχο χιλιάδες σταθμούς εργασίας και servers, NOD32. ESET NOD32 Antivirus προσφέρει μέγιστη προστασία με ελάχιστη κατανάλωση πόρων και την υψηλότερη ταχύτητα . Ως μέρος του NOD32 προσφέρει πολλαπλά επίπεδα προστασίας για τους οργανισμούς, τις θέσεις εργασίας, διακομιστές αρχείων και τα mail gateways. Επιλέξτε την καλύτερη λύση για εσάς.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου