ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΠΡΩΤΙΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥΣ


Το e-shop.gr είναι το πρώτο και μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα, με 12 χρόνια εμπειρίας στο ελληνικό e-commerce, πάνω από 15 προϊόντικές κατηγορίες και χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες. Υπολογίζεται ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων που έχουν αγοράσει on line, έχουν ψωνίσει τουλάχιστον μία φορά από το e-shop.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

E-shop - Κεντρική σελίδα Πατήστε εδώ

Eshop Εργαλεία Πατήστε εδώ

E-shop - Crazy Sundays Πατήστε εδώ

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ - ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΤ

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Lavasoft Ad-Aware Internet Security Pro v9.6.0 Multilingual *New Key*



___________________________________



Lavasoft Ad-Aware Internet Security Pro v9.6.0 Multilingual *New Key* | 10.74 MB

Lavasoft Ad-Aware Internet Security Pro - προστασία του απορρήτου σας με τις πιο αξιόπιστες Anti-Malware στον κόσμο. Ad-Aware Ασφάλεια στο Διαδίκτυο σας δίνει τη δύναμη για την καταπολέμηση της ακόμη και τις πιο σύνθετες μορφές κακόβουλου λογισμικού, προστατεύοντάς σας από ιούς, spyware, trojans, rootkits, keyloggers, stealers τον κωδικό πρόσβασης και πολλά άλλα. ; Είτε μέσω standalone anti-malware εργαλεία ή all-in-one λύση ασφάλειας, Ad-Aware μας προηγμένη σε πραγματικό χρόνο τεχνολογία ανίχνευσης και ελάχιστη πίεση στους πόρους του συστήματος σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο το πώς, όταν και όπου θέλετε - χωρίς να ανησυχείτε. Έχουμε πάρει τα εκατομμύρια ασφάλεια των προϊόντων των ανθρώπων που γνωρίζουν και εμπιστεύονται το ένα βήμα παραπέρα για να δώσει σε όλους τους χρήστες τη δυνατότητα να προστατεύσουν τον εαυτό τους σε απευθείας σύνδεση. Με το συνδυασμό πρωτοπόρος Lavasoft του anti-spyware τεχνολογία με την παραδοσιακή προστασία κατά των ιών, Ad-Aware Δωρεάν διαθέτει πλέον πλήρη προστασία από κακόβουλο λογισμικό, που δεν θα επιβραδύνει τον υπολογιστή σας! Ad-Aware Pro σας δίνει τη δύναμη να προστατεύσει απευθείας σύνδεση ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας - έτσι ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Internet πώς, πότε, και όπου θέλετε. • κατάστημα, τράπεζα, και να κάνει ταξιδιωτικές ρυθμίσεις σε απευθείας σύνδεση. Ad-Aware ενεργά σας θωρακίζει από τις πιο πρόσφατες απειλές στον κυβερνοχώρο, συμπεριλαμβανομένων ιών, spyware, stealers κωδικό πρόσβασης, keyloggers, trojans, dialers, και άλλους πιθανούς κλέφτες ταυτότητας. • Μείνετε ασφαλείς στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.
Ad-Aware κρατά τους κωδικούς πρόσβασης και τα προσωπικά σας στοιχεία ασφαλή για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να συναναστρέφονται ελεύθερα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για επικίνδυνη εισβολές και τα αδιάκριτα βλέμματα. • Λήψη φωτογραφιών, μουσικής και άλλων αρχείων με αυτοπεποίθηση. Κατεβάστε Φρουρά και Ad-Aware είναι η συμπεριφορά που βασίζεται ανίχνευση βρίσκει ύποπτα αρχεία και τις απειλές πριν από την ένταξή τους στον υπολογιστή σας και να επιτεθεί προσωπικά σας στοιχεία. • Έλεγχος της ιδιωτικής ζωής σας. Διαγραφή ίχνη που άφησαν πίσω, ενώ η πλοήγηση στο Web, σε browsers όπως ο Internet Explorer, Opera και Firefox, με ένα απλό κλικ. • Να διασφαλιστεί η ασφάλεια των εγγράφων σας. Ad-Aware ενεργά ασπίδες εσάς και την επιχείρησή σας από παραπλανητικές εφαρμογές και τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο. • Βελτίωση των επιδόσεων του υπολογιστή.
Τη διατήρηση των πόρων και μείωση του χρόνου βλάβης με τη χρήση αυτοματοποιημένων σαρώσεις να εντοπιστούν και να εξαλειφθούν κακόβουλες εφαρμογές που τρώνε μνήμη. • Εξασφαλίστε σιγουριά. Ad-Aware καθαρίζει και επαναφέρει το σύστημά σας μετά από μια επίθεση για να κρατήσει τον υπολογιστή σας να λειτουργεί ως νέα. Ολοκληρωμένη Προστασία για προχωρημένους χρήστες: • Πλήρης προστασία από κακόβουλο λογισμικό, συμπεριλαμβανομένων Anti-Virus και Anti-Spyware • Ad-Watch Live! Εξειδικευμένη Προστασία σε πραγματικό χρόνο • Γονότυπος Τεχνολογία Ανίχνευσης • συμπεριφορά που βασίζεται Ανίχνευση Heuristics • επίπεδο εμπειρογνωμόνων Rootkit Σύστημα αφαίρεσης • Το Malware Neutralizer εργαλείο κατάργησης • Μην ενοχλείτε Λειτουργία • Λήψη Φρουράς για τον Internet Explorer • Εργαλειοθήκη. Συμπεριλαμβανομένων Παρακολουθήστε διαδικασία, AutoStart Διευθυντής, φιλοξενεί τον Επεξεργαστή Αρχείο και ThreatWork • Δίκτυο δίσκο σάρωσης • Αυτόματες ενημερώσεις παλμού & Δωρεάν τεχνική υποστήριξη Βασικά χαρακτηριστικά του «Ad-Aware Internet Security Pro": Πλήρης προστασία από κακόβουλο λογισμικό: · Μια δύναμη-συσκευάζονται συνδυασμό των πρωτοπόρων μας anti-spyware τεχνολογία μαζί με τις παραδοσιακές anti-virus να παράσχει πλήρη προστασία από malware, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από ιούς, spyware, malware αναμειγνύονται, trojans, rootkits, αεροπειρατές, keyloggers, και πολλά άλλα. Ad-Watch Live!
Εμπειρογνώμονας: · Ad-Watch Live! Expert σας δίνει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας, αποκλείοντας συνδέσεις με μαύρη λίστα διευθύνσεων IP. Προσθέτει, επίσης, την προστασία της διαδικασίας συμπεριλαμβανομένης της συμπεριφοράς με βάση τη σάρωση heuristics, μητρώο προστασίας, καθώς και προστασία σε πραγματικό χρόνο του δικτύου. συμπεριφορά που βασίζεται Ανίχνευση Heuristics: · Extra Sensory Προστασίας σας επιτρέπει να προχωρήσουμε ένα βήμα πέρα από την ανίχνευση γνωστών απειλών - την ανίχνευση heuristics βρίσκει και μπλοκάρει τις άγνωστες και τις αναδυόμενες απειλές και τις στάσεις παραπλανητικές κλέφτες κακόβουλο λογισμικό και στον κυβερνοχώρο, πριν επιτεθεί προσωπικά σας στοιχεία. Rootkit Σύστημα Αφαίρεση: . · επίπεδο εμπειρογνωμόνων τεχνολογία rootkit για να αποκαλύψει και να αφαιρέσετε ακόμα και τα πιο σύνθετα εργαλεία παρακολούθησης, μηχανισμοί stealth και κρυφό κώδικα Ο Neutralizer: · Advanced εργαλείο αφαίρεσης . καταπολεμά κακόβουλο λογισμικό που επιχειρεί να αποκαταστήσει ακόμη και μετά την επανεκκίνηση του συστήματός σας Εντοπισμός, αφαιρέστε και Επισκευή: · Ad-Aware καθαρίζει έξυπνα το σύστημά σας με την αφαίρεση κάθε ίχνους της λοίμωξης. Μην ενοχλείτε Λειτουργία: · Μείνετε προστατεύονται όταν παρακολουθείτε βίντεο, παίζοντας παιχνίδια, ή την πραγματοποίηση παρουσιάσεων σε λειτουργία πλήρους οθόνης - χωρίς ενοχλητικές διακοπές ή πίεση στους πόρους του συστήματος που άλλα λογισμικά προγράμματα αιτία της ασφάλειας. Η Εργαλειοθήκη: . · Lavasoft έχει αναπτύξει μια σειρά από χρήσιμα stand-alone εφαρμογές για να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε την απόδοση του υπολογιστή σας σάρωση δίσκου δικτύου: · Σάρωση δικτύου δίσκους, έτσι ώστε να μπορεί να ανιχνεύσει malware σε οποιοδήποτε κοινόχρηστο δίσκους στο δίκτυό σας, όχι μόνο στον σκληρό σας δίσκο. Εξωτερικές Scanning Drive: · Σάρωση εξωτερική συσκευή αποθήκευσης σας, το iPod, USB, ή οποιαδήποτε άλλη μονάδα δίσκου που θα συνδέσετε στον υπολογιστή σας για ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας. Scanning Pin-Point: . · Γρήγορη προσδιοριστεί εάν ένα ύποπτο αρχείο είναι ασφαλές ή κακόβουλο - Κάντε δεξί κλικ σε οποιοδήποτε αρχείο ή φάκελο για να εκτελέσετε μια άμεση σάρωση, ή να το στείλετε στην Συμμαχία ThreatWork για ανάλυση TrackSweep: · Έλεγχος της ιδιωτικής ζωής σας με την εξάλειψη ίχνη που άφησαν πίσω, ενώ η πλοήγηση στο διαδίκτυο σε πολλαπλά προγράμματα περιήγησης, συμπεριλαμβανομένου του Internet Explorer, Firefox, Opera και, με ένα απλό κλικ. Πλήρης ενσωμάτωση με το Windows Security Center: . · Πάρτε Ad-Aware προστασία και ειδοποιήσεις κατάστασης μέσω του Κέντρο Ασφαλείας των Windows






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου