Περιγραφή συνταγής
σφολιάτα
Η σφολιάτα είναι μια ειδικά σχεδιασμένη αφράτη ζύμη φτιαγμένη από αλέυρι και φυτικά λιπαρά.
Εύκολη και γρήγορη και πεντανόστιμη και μοσχομυριστή! Σε ποιον δεν αρέσουν αυτές οι γεύσεις;
Συστατικά συνταγής
* ½ πακέτο σφολιάτας
* 200 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
* 300 γρ. τριμμένο τυρί γκούντα
* 8-10 φέτες φρέσκιας τομάτας
* ½ κούπα του τσαγιού κέτσαπ Hellmann's
* 1 κουτ. σούπας σουσάι
* 1 αυγό χτυπημένο.
Οδηγίες συνταγής
Απλώστε τη σφολιάτα σε ένα λαδωμένο ταψί
Αλείψτε στο μισό της σφολιάτας την κέτσαπ
Ρίξτε από πάνω το ζαμπόν στη συνέχεια το τριμμένο τυρί και τέλος, τις τομάτες.
Κλείστε με το υπόλοιπο μισό της σφολιάτας και με τη βοήθεια ενός πιρουνιού πιέστε και τις δύο άκρες.
Αλείψτε το πάνω μέρος με το αυγό και πασπαλίστε με σουσάμι.
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 20-25΄
Φόρμα επικοινωνίας για το site μας.ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ
ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΟΛΕΣ ΜΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ
ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΠΡΩΤΙΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥΣ
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
E-shop - Κεντρική σελίδα Πατήστε εδώ
Eshop Εργαλεία Πατήστε εδώ
E-shop - Crazy Sundays Πατήστε εδώ
ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ - ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΤ
Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012
Ζαμπονοτυρόπιτα
Αναρτήθηκε από
OI AETOI TOY NET
στις
9:53 π.μ.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
BlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου