ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΠΡΩΤΙΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥΣ


Το e-shop.gr είναι το πρώτο και μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα, με 12 χρόνια εμπειρίας στο ελληνικό e-commerce, πάνω από 15 προϊόντικές κατηγορίες και χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες. Υπολογίζεται ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων που έχουν αγοράσει on line, έχουν ψωνίσει τουλάχιστον μία φορά από το e-shop.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

E-shop - Κεντρική σελίδα Πατήστε εδώ

Eshop Εργαλεία Πατήστε εδώ

E-shop - Crazy Sundays Πατήστε εδώ

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ - ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΤ

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Μακεδονική


1/4 λάχανο άσπρο
1/8 λάχανο κόκκινο
1 καρότο
1 πιπεριά κόκκινη μεγάλη
1 πιπεριά πράσινη κέρατο
1 ρίζα σέλινο
1/4 ματσάκι μαϊντανό
1/2 λεμόνι στιμμένο
αλάτι
λάδι



-Πλένετε τα λαχανικά πολύ καλά

-Κόβετε τα λάχανα σε πολύ μικρές λωρίδες


-Τρίβετε τα καρότα στον τρίφτη στο χοντρό


-Κόβετε τις πιπεριές σε πολύ μικρά κομμάτια


-Ψιλοκόβετε το σέλινο και τον μαϊντανό


-Το τοποθετείτε σε μία σαλατιέρα ή ένα μπωλ και προσθέτετε το λεμόνι


-Αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε προσεκτικά

Κοτοσαλάτα


1 κότα
1/4 κασέρι
1/4 ζαμπόν
2 πιπεριές
μαγιονέζα
λίγος μαϊντανός


-Βράζετε την κότα έως να μαγειρευτεί


-Αφήνετε να κρυώσει και την ξεψαχνίζετε


-Κόβετε πολύ μικρά κομμάτια


-Ψιλοκόβετε ζαμπόν, τυρί και πιπεριές


-Τα τοποθετείτε όλα τα υλικά σε μία σαλατιέρα ή ένα μπωλ και προσθέτετε τη μαγιονέζα


-Ανακατεύετε πολύ καλά


-Απο πάνω απλά στρώνετε μία στρώση πολύ λεπτή μαγιονέζας και γαρνίρετε με μαϊντανό

Σαλάτες

Σαλάτα των 5 γεύσεων!


Σας προτείνω μία σαλάτα πλούσια σε βιταμίνες , ενέργεια καθώς είναι κατάλληλη και για αποτοξίνωση απ' τις ... καλοκαιρινές μας ατασθαλίες!



Τί χρειαζόμαστε ;

600 γρ. σπανάκι

500 γρ. φράουλες

100 γρ. ξανθές σταφίδες

100 γρ. μαύρες σταφίδες

100 γρ. κάσιους ή αμύγδαλα ασπρισμένα

50 γρ. ασπρισμένο σουσάμι

Λίγο ξύδι balsamic και

Ελαιόλαδο.



Εκτέλεση : 1. Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά το σπανάκι και τις φράουλες.

2. Κόβουμε το σπανάκι σε χοντρά κομμάτια.

3. Κόβουμε τις μεγάλες φράουλες σε χοντρά κομμάτια και τις μικρές τις αφήνουμε ολόκληρες.

4. Αναμιγνύουμε το σπανάκι με τις φράουλες . Ραντίζουμε με το ξύδι , προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε προσεχτικά.

5. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά , ανακατεύουμε πάλι και σερβίρουμε.



Καλή σας όρεξη!