ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΠΡΩΤΙΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥΣ


Το e-shop.gr είναι το πρώτο και μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα, με 12 χρόνια εμπειρίας στο ελληνικό e-commerce, πάνω από 15 προϊόντικές κατηγορίες και χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες. Υπολογίζεται ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων που έχουν αγοράσει on line, έχουν ψωνίσει τουλάχιστον μία φορά από το e-shop.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

E-shop - Κεντρική σελίδα Πατήστε εδώ

Eshop Εργαλεία Πατήστε εδώ

E-shop - Crazy Sundays Πατήστε εδώ

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ - ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΤ

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΚΑΙ ΦΕΤΑ


ΥΛΙΚΑ


10 χτένια

10 καλογριές
10 γαρίδες-γάμπαρη
10 μικρά κρεμμυδάκια κοκκάρι
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 ντομάτα μεγάλη ψιλοκομμένη
100 γραμ. φέτα
λίγο μαϊντανό
ελαιόλαδο
λίγο ούζο
αλάτι-πιπέρι



ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Αλατοπιπερώνουμε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε για 2 λεπτά τα χτένια και τις γαρίδες. Προσθέτουμε το ούζο και ανάβουμε φωτιά, το κάνουμε φλαμπέ. Όταν καίει, προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο και ροδίζουμε για 1-2 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε την ψιλοκομμένη ντομάτα και αφού βράσει 3-4 λεπτά βάζουμε την φέτα κομμένη σε κυβάκια. Όταν αρχίσει να λιώνει η φέτα, αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Μπουγιουρντί


ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ


ΥΛΙΚΑ


1 πράσινη πιπεριά (κομμένη σε ροδέλες)

1 κόκκινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
1 ποτήρι τυρί φέτα (χοντροτριμμένη)
λίγο νερό
πιπέρι
ρίγανη Αλοννήσου
λίγο λαδάκι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Σε ένα τηγάνι στρώνουμε τις πιπεριές και από πάνω τους τη φέτα. Προσθέτουμε πιπέρι, ρίγανη, λίγο νερό και λάδι και τηγανίζουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές. Τότε το μπουγιουρντί είναι έτοιμο, προσοχή καίει.

Πήλινο με τέσσερα τυριά


ΠΗΛΙΝΟ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΥΡΙΑ


ΥΛΙΚΑ


100 γραμ. τυρί φέτα

1 φέτα ρεγκάτο
1 φέτα κεφαλοτύρι σκληρό
1 μικρό μπολάκι κεφαλοτύρι τριμμένο
1 ντομάτα
1 κόκκινη πιπεριά
λίγη καυτερή πιπεριά
λίγο πιπέρι κόκκινο
λίγη ρίγανη


ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Σε ένα πήλινο, τοποθετούμε σαν βάση μια φέτα από την ντομάτα. Πάνω της χοντροκόβουμε την φέτα και το ρεγκάτο. Συνεχίζουμε το στήσιμο βάζοντας άλλη μια φέτα ντομάτα στο πήλινο. Προσθέτουμε το κεφαλοτύρι, τις πιπεριές ψιλοκομμένες, πιπέρι κόκκινο και λίγη ρίγανη. Τέλος βάζουμε το τριμμένο κεφαλοτύρι και το στέλνουμε στο φούρνο με το μαγικό χεράκι. Οι οδηγίες που του δίνουμε είναι: ψήσε για 5-6 λεπτά στους 200 βαθμούς Κελσίου.


Το σερβίρουμε ζεστό, στο ίδιο σκεύος.

--------------------------------------------------------------------

Γεια σου null!
Καλώς ήρθες! Αυτή είναι η πρώτη σου επίσκεψη στην σελίδα μας...
Έχεις επισκεφτεί την σελίδα μας 1 φορές.