ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ


ΥΛΙΚΑ


1 πράσινη πιπεριά (κομμένη σε ροδέλες)

1 κόκκινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
1 ποτήρι τυρί φέτα (χοντροτριμμένη)
λίγο νερό
πιπέρι
ρίγανη Αλοννήσου
λίγο λαδάκι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Σε ένα τηγάνι στρώνουμε τις πιπεριές και από πάνω τους τη φέτα. Προσθέτουμε πιπέρι, ρίγανη, λίγο νερό και λάδι και τηγανίζουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές. Τότε το μπουγιουρντί είναι έτοιμο, προσοχή καίει.