300 γρ. φέτα θρυμματισμένη
300 γρ. ανθότυρο θρυμματισμένο
300 γρ. γραβιέρα τριμμένη
200 γρ. ροκφόρ τριμμένο
6 αυγά
1 φλυτζάνι μαργαρίνη λιωμένη
250 γρ. κρέμα γάλακτος
1 λίτρο γάλα
1 κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
7 φύλλα κρούστας


-Αναμειγνύετε σε ένα μπωλ όλα τα τυριά

-Χτυπάτε σε άλλο μπωλ τα αυγά, το γάλα, την κρέμα γάλακτος και το μπέικιν πάουντερ


-Προσθέτετε στο μείγμα των αυγών τα τυριά και ανακατεύετε


-Βουτυρώνετε ένα ταψί 40 εκ. και απλώνετε 2-3 φύλλα βουτυρωμένα μεταξύ τους


-Με την τρυπητή κουτάλα, ρίχνετε το πρώτο στρώμα γέμισης


-Βάζετε 2 ακόμα αλλειμένα φύλλα και ένα ακόμα στρώμα γέμισης


-Από πάνω βάζετε άλλο 1 φύλλο και ακόμα μία στρώση γέμισης


-Καλύπτετε με το τελευταίο φύλλο και ρίχνετε από πάνω όση γέμιση έχει μείνει


-Τρυπάτε την τυρόπιτα με πηρούνι και την ψήνετε στους 200-210 βαθμούς Κελσίου για 1 ώρα περίπου