1 κιλό φέτα
αλάτι και πιπέρι
6 αυγά
1 φλυτζάνι βούτυρο
1/2 κιλό φύλλο


-Θρυμματίζετε τη φέτα με ένα πηρούνι


-Χτυπάτε τ΄αυγά και τα προσθέτετε στη φέτα


-Αλατοπιπερώνετε


-Λιώνετε το βούτυρο


-Βουτυρώνετε το ταψί


-Απλώνετε τα μισά φύλλα αφού πάντα ανάμεσα από το καθένα τα βρέχετε με το βούτυρο


-Φροντίστε να καλύπτετε όλο το ταψί με τα φύλλα


-Ρίχνετε το τυρί και το απλώνετε προσεχτικά να μην σχιστεί το φύλλο από κάτω


-Απλώνετε τα υπόλοιπα φύλλα και ανάμεσα το βούτυρο


-Γυρίζετε αυτά που περισεύουν έξω από το ταψί πρός τα μέσα


-Κόβετε πολύ προσεχτικά την πίτα σε κομμάτια και ραντίζετε με νερό


-Ψήνετε μισή ώρα με τρία τέταρτα σε μέτριο φούρνο