1 1/2 φλυτζάνι φέτα κομματιασμένη
1 κουτί φύλλο
1/2 φλυτζάνι βούτυρο
1/4 φλυτζάνι βούτυρο
1 φλυτζάνι αλεύρι
2 φλυτζάνια γάλα
1 κρόκο αυγού
μοσχοκάρυδο
πιπέρι


-Βάζετε σε μία κατσαρόλα το γάλα στη φωτιά να γίνει χλιαρό

-Βάζετε μία άλλη κατσαρόλα με το βούτυρο (1/4 φλυτζάνι) στη φωτιά


-Μόλις λιώσει, ρίχνετε το αλεύρι, ανακατεύοντας γρήγορα με σύρμα μέχρι να απορροφηθεί το βούτυρο


-Κατόπιν ρίχνετε στο γάλα το μείγμα με το αλεύρι και ανακατεύετε με το σύρμα ώσπου να πήξει


-Την αφήνετε να πάρει ακόμη μερικές βράσεις, αφού προσθέσετε το ανάλογο αλάτι


-Όταν δέσει, την αποσύρετε από τη φωτιά


-Ρίχνετε τον κρόκο του αυγού και ανακατεύετε γρήγορα


-Προσθέτετε μοσχοκάρυδο


-Προσθέτετε τη φέτα


-Προσθέτετε το πιπέρι


-Κόβετε το φύλλο σε λουρίδες φαρδιές περίπου 10 πόντους


-Σε κάθε μία που θα παίρνετε θα την αλοίφετε με το υπόλοιπο βούτυρο που έχετε λιώσει


-Βάζετε μία κουταλιά μείγμα


-Διπλώνετε προς τα μέσα κυλινδρικά


-Τοποθετείστε τα σε ένα βουτυρωμένο ταψί


-Αλείφετε όλα τα μπουρεκάκια με βούτυρο από πάνω


-Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 15 λεπτά


-Μπορούν επίσης να τηγανιστούν