ΦΕΤΑ ΤΥΛΙΧΤΗ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΛΙΟΥ


ΥΛΙΚΑ


4 κομμάτια φέτα 6Χ6Χ1 εκ. περίπου

4 φύλλα κρούστας
λάδι για τηγάνισμα
2 κουτ. σούπας σουσάμι καβουρδισμένο
4 κουτ. σούπας μέλι
1 κουτ. σούπας ξύδι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Κόβετε τα φύλλα κρούστας στη μέση. Βάζετε από 2 μισά φύλλα το ένα πάνω στο άλλο. Στο κέντρο τους τοποθετείτε τη φέτα. Διπλώνετε σα φάκελο και το αφήνετε να περιμένει.

Σε μικρό μπρίκι ρίχνετε το μέλι, το ξύδι και μια κουτ. σούπας νερό, τα βράζετε και τα ανακατεύετε.
Ζεσταίνετε καλά το λάδι και τηγανίζετε τα φακελάκια μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Τα βγάζετε, τα βάζετε σε απορροφητικό χαρτί και στη συνέχεια στα πιάτα.
Περιχύνετε με 1½ κουτ. σούπας σάλτσα το καθένα και πασπαλίζετε με το σουσάμ