1/4 τυρί γκούντα
1/4 κεφαλογραβιέρα
1/4 γραβιέρα Κρήτης
1/4 τυρί kerrigold
2 κονσέρβες μανιτάρια σε τεμάχια
πιπέρι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
3 αυγά
1/2 ποτηράκι κρασί λευκό
μαϊντανός (σε σκόνη), άνηθος (σε σκόνη)
φύλλο σφολιάτα
λίγο λάδι
2 κρέμες γάλακτος (μεσαίο μέγεθος)

-Τρίβουμε τα τυριά σε ένα μπολ.


-Ψιλοκόβουμε τα ήδη τεμαχισμένα μανιτάρια σε μικρότερα κομματάκια, τα ξεπλένουμε και τα σουρώνουμε.


-Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τον μαϊντανό και τον άνηθο σε λίγο λάδι.


-Προσθέτουμε και λίγο πιπέρι και στο τέλος σβήνουμε με το κρασί.


-Χτυπάμε καλά τα αυγά.


-Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά τα τυριά, τα αυγά και τις κρέμες γάλακτος.


-Έπειτα, ρίχνουμε στο μπολ το μείγμα με τα μανιτάρια.


-Αλείφουμε ένα ταψάκι με λίγο βούτυρο και τοποθετούμε το ένα φύλλο σφολιάτα.


-Απο πάνω βάζουμε το μείγμα και έπειτα το δεύτερο φύλλο σφολιάτα.


-Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.