1 κότα
5 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
3 αυγά
1 φλυτζάνι τυρί τριμμένο
3/4 φλυτζανιού βούτυρο
1 κουτί φύλλο
μοσχοκάρυδο
αλάτι, πιπέρι


-Κόβετε την κότα σε κομμάτια


-Βάζετε τα κομμάτια μέσα σε μία κατσαρόλα να βράσουν


-Προσθέτετε τα κρεμμύδια


-Αλατοπιπερώνετε


-Όταν βράσει βγάζετε την κότα και αφήνετε το ζουμί με τα κρεμμύδια το να βράσει και να πυκνώσει ανακατεύοντας


-Αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά


-Ξεψαχνίζετε την κότα και αφαιρείτε την πέτσα


-Ψιλοκόβετε σε κομματάκια


-Τα ρίχνετε πίσω στη κατσαρόλα με τον χυλό


-Προσθέτετε το τυρί, τα αυγά, το μοσχοκάρυδο


-Αλατοπιπερώνετε


-Ανακατεύετε να γίνουν μία ενιαία μάζα.


-Παίρνετε ένα ταψάκι και το βουτυρώνετε


-Στρώνετε τα μισά φύλλα ραντίζοντας με βούτυρο το καθένα


-Αδειάζετε τη γέμιση σε όλη την επιφάνεια του ταψιού


-Στρώνετε από πάνω τα υπόλοιπα φύλλα κατά τον ίδιο τρόπο


-Διπλώνετε τις άκρες των φύλλων που περισσεύουν προς τα μέσα


-Αλοίφετε με βούτυρο


-Κόβετε την πίτα σε κομάτια με ένα κοφτερό μαχαί
ρι