ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ "ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΙΑ"


ΥΛΙΚΑ

250 γραμ. καλογεράκια

αλεύρι άσπρο & καλαμποκίσιο, με το μάτι
1 σκελίδα σκόρδο
λίγο ξίδι
λάδι
αλάτι πιπέρι
ρίγανη


ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και μόλις κάψει, προσθέτουμε τα μανιτάρια. Μόλις ροδίσουν τα πασπαλίζουμε με λίγο καλαμποκάλευρο ανακατεμένο με άσπρο αλεύρι και τα κατεβάζουμε από τη φωτιά.

Στη συνέχεια, μέσα σε ένα ποτηράκι ξίδι τρίβουμε το σκόρδο.
Σερβίρουμε τα μανιτάρια στην πιατέλα και αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε και ρίγανη. Στο τέλος πιτσιλάμε την τηγανιά με το ξιδόσκορδο, πετώντας τα σκορδάκια από πάνω.