1 κιλό κιμά
1 1/2 φλυτζάνι λάδι
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 ματσάκι μαϊντανό
2 κουταλιές πελτέ
1 ξύλο κανέλλα
2 φλυτζάνια κεφαλοτύρι τριμμένο
3 αυγά
1 φλυτζάνια βούτυρο
αλάτι και πιπέρι
1/2 κιλό φύλλο


-Βάζετε στην κατσαρόλα το λάδι να κάψει και τσιγαρίζετε τα κρεμμύδια


-Προσθέτετε τον κιμά και με πιρούνι τον πιέζετε και ανακατεύετε να μην μείνει μεγάλα κομμάτια


-Αφήνετε να βράσει μέχρι να απορροφηθεί τελείως το νερό


-Aλατοπιπερώνετε


-Προσθέτετε την φρυγανιά, τον μαϊντανό, τον πελτέ και την κανέλλα


-Aλατοπιπερώνετε


-Χτυπάτε τ΄αυγά


-Προσθέτετε το τυρί και τ΄αυγά στην κατσαρόλα


-Βουτυρώνετε το ταψί


-Απλώνετε τα μισά φύλλα αφού πάντα ανάμεσα από το καθένα τα βρέχετε με το βούτυρο


-Φροντίστε να καλύπτετε όλο το ταψί με τα φύλλα


-Ρίχνετε το κρέας και το απλώνετε προσεχτικά να μην σχιστεί το φύλλο από κάτω


-Απλώνετε τα υπόλοιπα φύλλα και ανάμεσα το βούτυρο


-Γυρίζετε αυτά που περισεύουν έξω από το ταψί πρός τα μέσα


-Κόβετε πολύ προσεχτικά την πίτα σε κομμάτια και ραντίζετε με νερό


-Ψήνετε μισή ώρα με τρία τέταρτα σε μέτριο φούρνο