ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΠΡΩΤΙΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥΣ


Το e-shop.gr είναι το πρώτο και μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα, με 12 χρόνια εμπειρίας στο ελληνικό e-commerce, πάνω από 15 προϊόντικές κατηγορίες και χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες. Υπολογίζεται ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων που έχουν αγοράσει on line, έχουν ψωνίσει τουλάχιστον μία φορά από το e-shop.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

E-shop - Κεντρική σελίδα Πατήστε εδώ

Eshop Εργαλεία Πατήστε εδώ

E-shop - Crazy Sundays Πατήστε εδώ

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ - ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΤ

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Ντοματόσουπα (με λάδι) kαι 2 

Μαγειρίτσα


5 φρέσκες ντομάτες
1 κλωνάρι σέλινο
1 καρότο κομμένο σε ροδέλλες
1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
3 σκελίδες σκόρδο
8 φλυτζάνια τσαγιού νερό
1 φλυτζάνι αστράκι ή ψιλό ζυμαρικό
3/4 φλυτζανιού λάδι
αλάτι και πιπέρι


-Πλένετε τις ντομάτες και τις κόβετε μικρά κομμάτια


-Βάζετε το νερό, τις ντομάτες και τα λαχανικά να βράσουν για 20-30 λεπτά


-Ρίχνετε το φιδέ, ανακατεύετε, προσθέτε το βούτυρο,το αλάτι και το πιπέρι και χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσει για μισή ώρα περίπου.


-Σερβίρεται ζεστή

Μαγειρίτσα


1 συκωταριά
έντερα προαιρετικά
1 φλυτζάνι λάδι
2 μαρούλια ψιλοκομμένα
1 ματσάκι άνιθο ψιλοκομμένο
10 κρεμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 φλυτζάνι ρύζι
3 αυγά
2 λεμόνια


-Πλένετε πολύ καλά τη συκωταριά


-Βάζετε σε μία κατσαρόλα το λάδι να κάψει


-Προσθέτετε τα κρεμμυδάκια και τα τσιγαρίζετε


-Προσθέτετε την συκωταριά με νερό και την βράζετε


-Μόλις βράσει την ψιλοκόβετε σε πολύ μικρά κομμάτια


-Ρίχνετε τα κομματάκια πίσω στην κατσαρόλα


-Προσθέτετε τα μαρούλια και τον άνιθο


-Αλατοπιπερώνετε


-Προσθέτετε 2 φλυτζάνια νερό


-Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσουν


-Μόλις βράσουν ρίχνετε το ρύζι


-Μόλις είναι όλα έτοιμα σβήνετε τη φωτιά


Χτυπάτε τα ασπράδια σε μαλακή μαρέγκα


-Χτυπάτε τους κρόκους χωριστά


-Στίβετε τα λεμόνια


-Προσθέτετε τους κρόκους στην μαρέγκα και χτυπάτε


-Προσθέτετε λίγο λίγο τον χυμό λεμονιού


-Προσθέτετε λίγο λίγο ζουμί από την μαγειρίτσα χτυπώντας γρήγορα και συνεχώς


-Όταν έχετε βάλει αρκετό το ρίχνετε όλο μαζί στην κατσαρόλα


-Κουνάτε ελαφρά την κατσαρόλα να πάει το αυγολέμονο παντού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου