ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΠΡΩΤΙΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥΣ
| Το e-shop.gr είναι το πρώτο και μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα, με 12 χρόνια εμπειρίας στο ελληνικό e-commerce, πάνω από 15 προϊόντικές κατηγορίες και χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες. Υπολογίζεται ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων που έχουν αγοράσει on line, έχουν ψωνίσει τουλάχιστον μία φορά από το e-shop.gr
|
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
E-shop - Κεντρική σελίδα Πατήστε εδώ
Eshop Εργαλεία Πατήστε εδώ
E-shop - Crazy Sundays Πατήστε εδώ
Ντοματόσουπα (με λάδι) kαι 2
Μαγειρίτσα
5 φρέσκες ντομάτες
1 κλωνάρι σέλινο
1 καρότο κομμένο σε ροδέλλες
1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
3 σκελίδες σκόρδο
8 φλυτζάνια τσαγιού νερό
1 φλυτζάνι αστράκι ή ψιλό ζυμαρικό
3/4 φλυτζανιού λάδι
αλάτι και πιπέρι
-Πλένετε τις ντομάτες και τις κόβετε μικρά κομμάτια
-Βάζετε το νερό, τις ντομάτες και τα λαχανικά να βράσουν για 20-30 λεπτά
-Ρίχνετε το φιδέ, ανακατεύετε, προσθέτε το βούτυρο,το αλάτι και το
πιπέρι και χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσει για μισή ώρα
περίπου.
-Σερβίρεται ζεστή
Μαγειρίτσα
1 συκωταριά
έντερα προαιρετικά
1 φλυτζάνι λάδι
2 μαρούλια ψιλοκομμένα
1 ματσάκι άνιθο ψιλοκομμένο
10 κρεμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 φλυτζάνι ρύζι
3 αυγά
2 λεμόνια
-Πλένετε πολύ καλά τη συκωταριά
-Βάζετε σε μία κατσαρόλα το λάδι να κάψει
-Προσθέτετε τα κρεμμυδάκια και τα τσιγαρίζετε
-Προσθέτετε την συκωταριά με νερό και την βράζετε
-Μόλις βράσει την ψιλοκόβετε σε πολύ μικρά κομμάτια
-Ρίχνετε τα κομματάκια πίσω στην κατσαρόλα
-Προσθέτετε τα μαρούλια και τον άνιθο
-Αλατοπιπερώνετε
-Προσθέτετε 2 φλυτζάνια νερό
-Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσουν
-Μόλις βράσουν ρίχνετε το ρύζι
-Μόλις είναι όλα έτοιμα σβήνετε τη φωτιά
Χτυπάτε τα ασπράδια σε μαλακή μαρέγκα
-Χτυπάτε τους κρόκους χωριστά
-Στίβετε τα λεμόνια
-Προσθέτετε τους κρόκους στην μαρέγκα και χτυπάτε
-Προσθέτετε λίγο λίγο τον χυμό λεμονιού
-Προσθέτετε λίγο λίγο ζουμί από την μαγειρίτσα χτυπώντας γρήγορα και συνεχώς
-Όταν έχετε βάλει αρκετό το ρίχνετε όλο μαζί στην κατσαρόλα
-Κουνάτε ελαφρά την κατσαρόλα να πάει το αυγολέμονο παντού
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου